Rajaner ismejao Levandovskog 1EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Poznata avio kompanija zanimljivim tvitom stala na muku napadaču Barselone, posle njene eliminacije iz Lige šampiona.

Mada je sedište Rajanera u Dablinu, Bajern nemački klub, a Robert Levandovski Poljak admini Tviter naloga čuvene niskobudžetne avio kompanije osetili su potrebu da pecnu čoveka, čija je fudbalska adresa do ovog leta bila u Minhenu, a sada je u prestonici Katalonije.

Kao povod je poslužio meč pomenuta dva kluba u pretposlednjem kolu Lige šampiona, jer je Barselona pretrpela težak poraz na svom terenu (0:3), ostala prikovana za treće mesto C grupe i proćerdala poslednju šansu da se umeša u borbu za nokaut fazu elitnog UEFA takmičenja.

Pri čemu, Levandovski ni u prvom susretu, na „Alijanc areni“ (2:0), nije uspeo da zatrese mrežu bivšeg tima, u čijem dresu je godinama pre toga često bio strelac protiv svoje sadašnje ekipe. Otuda šala na račun sjajnog centarfora, kome se „nudi“ avio karta u obrnutom smeru.

Popularni Levi je pre napuštanja Bajerna, u ne baš prijateljskoj atmosferi, i transfera vrednog 45.000.000 evra odigrao 375 utakmica za nemačkog velikana, dao 344 gola i namestio 72 pogotka. Osvojivši sve što se moglo, računajući i naslov klupskog prvaka Evrope.

Mnogi su se pitali kako će izgledati Bajernova budućnost bez njega, ali su Bavarci opet lagano prošli grupnu fazu LŠ, uz šestu uzastionu pobedu nad Barselonom, ove sedmice na Pirinejima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari