Real će svojim navijačima omogućiti da na stadionu "Santijago Bernabeu" gledaju finale Lige šampiona 1Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Real Madrid igra finale Lige šampiona 1. juna na stadionu „Vembli“.

I čelnici kluba su odlučili da će otvoriti stadion kako bi njegovi navijači, po tradiciji, mogli da gledaju meč protiv Borusije Dortmund na ogromnom ekranu.

To se radi još od „Decime“ 2014. godine i tradicija nije izostala ni u jednom od narednih finala Lige šampiona, piše ugledni španski list „Marka“.

Ali ove godine postoji problem sa imenom i prezimenom: Tejlor Svift.

Američka pevačica održaće dva koncerta na stadionu „Santijago Bernabeu“ 29. i 30. maja.

Ulaznice su odavno rasprodate za jedan od najiščekivanijih koncerata godine u Madridu.

Ali naravno, sada se na madridskom stadionu nameće „dan ludila“, jer će 31. maja bina morati da bude demontirana sa pratećom opremom, a ogromni ekrani će morati da budu postavljeni kako bi navijači Real Madrida mogli da sledećeg dana gledaju finale Lige šampiona između Real Madrida i Borusije Dortmund.

Biće to frenetični dani u „belom Koloseumu“, četiri dana (dva koncertna dana, dan demontaže i montaže i poslednji dan kada se igra finale Lige šampiona) u kojima će stadion „Santijago Bernabeu“ biti centar svih dešavanja u španskoj prestonici.

Pošto se Real Madrid kvalifikovao u finale, mnogi navijači su se pitali da li bi mogli da gledaju finale „kod kuće“, odnosno na omiljenom stadionu.

I da, mogu.

Ali kada uđu na stadion da zauzmu svoja mesta, moraće da se zahvale radnicima koji će omogućiti da čuveni Bernabeu od kuće Tejlor Svift pređe u dom finala Lige šampiona za svega 24 sata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari