Umor, povrede, pritisak: Kako su otkazi reprezentativaca primorali KSS na „alternativna“ rešenja?

Ostavite komentar


  1. Konačno da i selektor dođe do izražaja i opravda svojom stručnošću i znanjem novac koji dobija za taj rad,kao sav normalan svet.

  2. Ko zeli u reprezentaciju treba mu sirom otvoriti vrata. Ko ne zeli, umoran je, ili mu nije ni do cega, treba prihvatiti i razumeti. Od moljakanja i zalopojki slaba vajda.

  3. I ti Kari, kada si nešto značio nisi mnogo obraćao pažnju ni na Srbiju ni na reprezentaciju!
    Prema tome ćuti i zovi igrače iz “ druge lige“ !
    Prošli put si sa Jokićem i Marjanovićem bio šesti ??? Da li si normalan , pa neće Jokić da arči svoju karijeru sa izlapelim starcem!!!

  4. Kari traži alibi za eventualni neuspeh. A, nikako da nađe pravo opravdanje što ne zove Tea u ekipu.Na kraju krajeva, nemoj da kukaš ko baba. Imaš dobru platu, i ko te tera zgol guz međ pijani Turci.

  5. Trener koji je sebi dozvolio da šutne i potceni kapitena koji je uvek igrao za reprezentaciju, uništio je time motivaciju kod igrača i ne zaslužuje nikakvo poštovanje niti može biti autoritet.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.