Sa novim trenerom fudbaleri užičke Slobode počeli pripreme za novu sezonu prvenstva 1Foto: GFK Sloboda/Fejsbuk

Fudbaleri užičke Slobode počeli su pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije, a tim će predvoditi novi šef stručnog štaba Blažo Bulatović, koji je na toj poziciji zamenio Zorana Kostića.

Zahvalivši se upravi Slobode na tome što je, kako je rekao, „iskazala hrabrost angažujući mladog i relativno neafirmisanog trenera“, Bulatović je obećao da će se „odužiti na najboji mogući način“.

„Kao trener sa stažom u Srpskoj ligi i u mlađim selekcijama reprezentacije, ističem da je preuzimanje Slobode moj najveći posao do sada“, poručio je novi trener.

„Znam u koji grad i koji klub sam došao. Sama činjenica da se stadion zove po Radomiru Antiću je neka vrsta privilegije. Verujem u to da će klub u narednom periodu igrati atraktivan, direktan i dopadljiv fudbal i nadam se dobrim rezultatima“, kaže Bulatović.

Sa novim trenerom fudbaleri užičke Slobode počeli pripreme za novu sezonu prvenstva 2
Blažo Bulatović/Foto: GFK Sloboda, Fejsbuk

U njegovom stručnom štabu biće, naveo je, Bojan Miletić sa kojim sarađuje dve godine, Filip Arsenijević i trener golmana Sekula Vesnić, nekadašnji i poznati Slobodini fudbaleri.

Predsednik Upravnog odbora kluba Dragan Marjanović objašnjava da je uprava odlučila da „ponovo angažuje mladog, ambicioznog i vrednog trenera, koji je i najmlađi nosilac UEFA Pro licence“.

„Smatrali smo da sa mladim trenerom, koji želi da napreduje, možemo da ostvarimo naše ciljeve, a to su ulazak u baraž za Superligu i promocija mladih igrača“, objasnio je čelnik uprave Slobode i dodao da Bulatović jeste mlad, ali je iskusan trener.

Sa novim trenerom fudbaleri užičke Slobode počeli pripreme za novu sezonu prvenstva 3
Dragan Marjanović/Foto: GFK Sloboda,  Fejsbuk

Iz kluba je, kako je rekao, otišao samo Miloš Ristić, a sa ostalim igračima su potpisani novi ugovori.

„Time smo sačuvali ekipu i momke koji su do sada nosili dres Slobode i za koje smatramo da mogu da nam pomognu i u narednom prvenstvu“, poručio je Marjanović, koji se zahvalio i poželeo uspeh u karijeri dosadašnjem treneru Zoranu Kostiću.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari