Saša Ilić priznao crveni karton njegovog igrača 1foto: Starsport

Trener Čukaričkog očekivao isključenje mladog Bojana Kovačevića.

Dugo će se pričati o 11. minutu meča Čukaričkog i Partizana, u 30. kolu Superlige, jer je pitanje da li bio završen bez golova da je Novak Simović dosudio crveni a ne žuti karton Bojanu Kovačeviću za fauliranje zahuktalog Rikarda Gomeša, u trenutku kada je bio zadnji čovek odbrane svog tima.

„Mladi Kovačević je ušao u utakmicu sa nepunih 18 godina i napravio je direktan crveni karton koji sudije nisu svirale. Činjenica je da je to bio start za crveni karton. U nastavku se popravio. Razumem to, potenciramo mlade igrače, Partizan mora da se bori za titulu i nema taj luksuz. Mi ćemo i u narednom periodu još više šansu davati mladima. Jedina zamerka je što sam osetio strah kod igrača“, mišljenja je šef „grešnog“ igrača, Saša Ilić, inače igračka legenda Partizana.

Nekadašnji vezista svog današnjeg takmaca pričao je i o viđenom odnosu snaga tokom 90 minuta na Banovom brdu.

„Partizan je danas bio dosta bolji od Čukaričkog, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo dosta sreće da na odmor odemo uz rezultat 0:0. U nastavku smo izgledali bolje, ali Partizan nezasluženo nije pobedio danas. Za razliku od utakmice u Humskoj u kojoj smo bili izjednačeni, čak i bolji u nekim trenucima, danas je Partizan bio na višem nivou“, smatra Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari