Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije ostao bez klupskog angažmana 1Uroš Bregar foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Uroš Bregar, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, dobio je otkaz u Krimu.

Slovenački stručnjak imaće sada više vremena da se posveti obavezama u našoj reprezentaciji i detaljnijem skautingu potencijalnih kandidatkinja, s obzirom na to da je u toku smena generacija.

Iskusne Dragana Cvijić, Andrea Lekić, Katarina Krpež Šlezak i Slađana Pop Lazić odlučile su da završe sa reprezentativnom karijerom, što je popriličan udarac za nacionalnu selekciju, pošto je reč o sve samim nosiocima igre i najboljim igračicama na svojim pozicijama, i to godinama unazad, u reprezentaciji Srbije.

Inače, najbolji tim Slovenije odlučio je da se zahvali na saradnji selektoru Srbije posle serije loših rezultata tima iz Ljubljane u Ligi šampiona za rukometašice.

Letos su u u klub stigle nekadašnje srpske reprezentativke Dragana Cvijić, Katarina Krpež Šlezak i Andrea Lekić, ali rezulati su izostali.

Umesto Bregara na klupi Krima u narednom periodu sedeće Natalija Derepasko, doskorašnja pomoćnica. Slovenački stručnjak je šest godina, od 2015. do 2021. bio na kormilu Slovenije, a od 2016. je trener kluba iz Ljubljane.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari