Selektor Stojković objasnio status Stefana Bajčetića: U ovom trenutku nije odlučio da li će nastupati za Srbiju ili Španiju 1Foto: Starsport

Selektor Dragan Stojković, koji je održao prvu konferenciju za medije pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, objasnio je situaciju sa Stefanom Bajčetićem, igračem Liverpula, koji ima pravo nastupa i za Španiju i za Srbiju.

– Sve što se desilo u zadnjih 18 meseci je prebrzo za jednog klinca. Znate čitavu istoriju on je rođen tamo, majka je Špankinja, otac je naš Srđan. Obavio sam razgovor, ono što je važno je da on nije spreman u ovom momentu da igra ni za Srbiju, ni za Španiju, prebrzo je to došlo na njegova leđa, rekao je selektor, a zatim dodao:

– Čujem sad da se povredio i šteta što neće igrati do kraja sezone. Videćemo kakva će odluka biti, nećemo se predati ili vršiti pritisak.

On je dodao da stručni štab skautira još neke fudbalere koji su poreklom iz Srbije.

– Ima još nekoliko igrača koje skautiramo, ali ne mogu da vam kažem koji. Ni zemlju, ni poziciju, ni klub… Ne pričam gluposti, nego istinu. Pratimo ga, pa ćemo videti. To je kvalitetan igrač – dodao je Piksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari