Sferopulos: Igrači poštovali sve što smo se dogovorili 1Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je večeras da je njegova ekipa kontrolisala utakmicu protiv Partizana od prvog do poslednjeg minuta.

„Izuzetno važna pobeda u derbiju. Čestitam igračima, ispoštovali su sve što smo se dogovorili. Kontrolisali smo dešavanja na terenu od prvog do poslednjeg minuta. Želimo da ovako igramo iz utakmice u utakmicu. Imali smo šest dvocifrenih igrača i 21 asistenciju“, izjavio je Sferopulos.

Zvezda je večeras pobedila kao domaćin Partizan sa 88:72, u meču 19. kola Evrolige.

„Partizan je reagovao u drugom poluvremenu, smanjio prednost, ali nismo dozvolili rivalu da nam ugrozi pobedu. Moramo da idemo iz utakmice u utakmicu. Hvala navijačima na sjajnoj atmosferi. I njima pripadaju zasluge za veliku pobedu. Ovo je timska pobeda, ali moram da istaknem Gilespija koji je pokazao da će biti veliko pojačanje“, dodao je on.

Zvezda je na 13. mestu na tabeli sa osam pobeda i 11 poraza.

„Da li je ovo najbolja utakmica od kako sam preuzeo Zvezdu? Mislim da jeste. Međutim, moram da naglasim da smo imali još dobrih utakmica, pre svega protiv Fenerbahčea u Istanbulu, ali ovo je definitvno moja najveća pobeda“, rekao je Sferopulos.

Sferupulos je rekao i da ne zna „u ovom momentu kakva je situacija sa povredama Bolomboja i Topića“, i da se čekaju nalazi lekara.

U narednom kolu, Zvezda će gostovati Asvelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari