Sportska oprema za pionire FK “Mladi radnik” u Požarevcu 1Foto: Z. V.

Grad Požarevac i Sportski savez obezbedili su sportsku opremu za pionire Fudbalskog kluba “Mladi radnik”, čije sportske aktivnosti ne jenjavaju uprkos epidemiji virusa korona, pa im je nova sprema dobrodošla.

U saradnji sa Sportskim savezom grada, Požarevac pomaže sportske klubove pa i “Mladi radnik” koji, kako ističe Milan Jović član Gradskog veća zadužen je za sport, omladinu i turizam, dobro radi i funkcioniše pa okuplja veliki broj  dece.

Zlatan Kostić predsednik Sportskog saveza grada Požarevca je podvukao da nadležni u lokalnoj samoupravi Požarevca, kao i sam gradonačelnik Saša Pavlović, imaju izuzetno razumevanje za sport.

Grad  Požarevcu i Sportski savez grada sa Auto kućom „Mirkos“donirali su  pionirima Fudbalskog kluba „Mladi radnik 1926“ Požarevac 40 dresova,  a pridružio se i vlasnik restorana „Kod Galeta“ koji je poklonio 50 majica i šortseva za decu koja treniraju u klubu.

Fudbalskom klubu Mladi radnik neophodan pomoćni teren

Fudbalskom klubu Mladi radnik neophodan je pomoćni teren pošto je jedini iole ozbiljniji klub u Srbiji koji nema pomoćni teren, rekao je  Senad Marić, predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Mladi radnik 1926.

Fudbaleri „Mladog radnika“ počeli su pripreme za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi grupa Zapad.  Pripreme će se odvijati u Balonu, a biće odigrano i nekoliko pripremnih utakmica na gostujućem terenu. Marić, iskazuje potrebu da je klubu više nego potreban pomoćni sporstki teren i apalovao na grad Požarevac da im pomogne kako bi se stvorili bolji uslovi za rad svih selekcija u klubu.

Inače, Grad Požarevac je ranije raspisao javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije pomoćnog terena i atletske staza. Tada je iz budžeta bilo izdvojeno 800.000 dinara dinara sa PDV-om. Javna nabavka nije uspela jer nije bilo ponuda. Milan Jović, član Gradskog veća za sport je najavio da će uskoro biti raspisana nova javna nabavka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari