Gde i kad možete da gledate duel između košarkaških reprezentacija Srbije i Portorika? 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaška reprezentacija Srbije u sredu (19.00) u beogradskoj „Areni“ protiv Portorika igra jedinu trening utakmicu pred domaćom publikom u sklopu priprema za predstojeći Mundobasket.

Dan nakon ovog meča, ekipa odlazi u Kinu, gde će odigrati prijateljske mečeve sa domaćinom (20. avgusta) i Brazilom (21. avgusta), a potom putuje na Filipine, gde će 26. avgusta igrati svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu.

Nakon meča sa Portorikom selektor Pešić će saopštiti kojih 12 igrača će nastupati na takmičenju koje se od 25. avgusta do 10. septembra održava u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Čini se da se za 11 igrača može reći da su sigurni putnici na šampionat: Stefan Jović, Aleksa Avramović, Marko Gudurić, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Dušan Ristić i Nikola Milutinov.

Za jedno preostalo mesto konkurisaće Aleksa Radanov, Boriša Simanić i Nikola Topić.

Utakmicu košarkaških reprezentacija Srbije i Portorika možete gledati na prvom kanalu RTS, a direktan prenos počinje u 18.50 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari