Stefan Dodić do kraja sezone u Vardaru 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Stefan Dodić igra veoma dobro u Ohridu, u meri da će nastavak sezone provesti u Vardaru. Talentovani srednji bek je igrama zaslužio poziv nekadašnjeg evropskog prvaka. Već od naredne sezone, rođeni Vranjanac karijeru će nastaviti u poljskom gigantu Vive Kelceu.

Makedonski rukometni šampion Vardar 1961 ima problem na poziciji srednjeg beka, a rešiće ga sa jednim od najvećih srpskih talenata, 18-godišnjim Stefanom Dodićom, koji je trenutno član Ohrida.

On je na kraju tekuće sezone obezbedio transfer u poljski Kjelce sjajnog stručnjaka Talanta Dujšebajeva, ali će do juna nositi crveno-crni dres. Novi klupski trener dvostrukog šampiona Evrope koji igra u Ligi šampiona i SEHA ligi, David Davis Kamara, dobiće opciju plus na poziciji srednjeg beka. Vardar je potvrdio transfer rukometaša.

Stefan Dodić, koji će minutažu u Vardaru 1961 u napadu deliti sa hrvatskim reprezentativcem Antom Gadžom kao i sa mladim makedonskim rukometašima Martinom Karapalevskim i Stefanom Krstevskim, smatra se velikim evropskim potencijalom.

Karijeru je izgradio baš u Makedoniji, u dresovima Metalurga i Ohrida, a sada je uvršten u tim Vardara na sajtu EHF i očekuje se da će debitovati u novom klubu u duelu protiv PPD Zagreba u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari