Super liga: Mačva bez šansi sa Zvezdom 1Foto: D.E.

U 25.kolu Superlige u fudbalu “Mačva” je na svom stadionu izgubila sa 3:0. Sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu.

U 19. minutu Ben je iz slobodnog udarca sa 17 metara postigao efektan gol, a drugi je isti igrač postigao u 33. minutu, glavom sa pet metara.

Slična situacija bila je i u 37. minutu kada je Babić takođe glavom savladao golmana domaćih Živkovića.

U drugom poluvremenu “Mačva” je bila nešto aktivnija, ali nijednom nisu ugrozili gol Borjana. Utakmicu je posmatralo više od četiri hiljada gledalaca, od čega oko hiljadu su bili navijači “Zvezde”koji su zdušno, tokom cele utakmice, navijali za svoje ljubimce.

U 75. minutu navijači Zvezde priredili su pravu bakljadu i vatromet tako da je utakmica prekinuta na dva minuta. Inače, utakmice sa Crvenom zvezdom privlače veliki broj gledalaca, tako da je pre dve godine u Kupu Srbije postignut rekord sa više od sedam hiljada gledalaca, a ukupno je instalirano šest hiljada sedišta.

“Mačva” posle “Zvezde”i “Partizana” ima najveći broj gledalaca, oko dve hiljade po utakmici. Ovim porazom “Mačva” je ostala je ostala na poslednjem mestu,sa svega 13 bodova,ali je uprolećnom delu prvenstva osvojila pet bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari