Superligaš iz Vranja na desetodnevnim pripremama u Bugarskoj 1

Na desetodnevne pripreme u zimski turistički centar Bansko, trener Dinama Dragan Antić poveo je 21 igrača, medju kojim su i „provereni“ internacionalci Zakarija Suraka i Okamijan Onimisi koji su prethodnih dana završili formalnosti oko viza u Konzulatu Republike Bugarske u Nišu.

– Biće ovo provera pre svega naših igrača sa kojima smo igrali i u Prvoj ligi. Biće malo ekspereimenta, mada imamo mnogo ponuda za dovodjenje igrača zašta u ovom trenutku nisam spreman, a radi se o fudbalerima iz Brazila i Portugala. Šansu dajem našim proverenim igračima – jasan je Antić.

Kako je potvrdio za Danas, prvi čovek Dinama, tim će posle kontrolnog debija u kome je na Jumku u Vranju pobedio Radnika iz Surdulice sa 2:1, prvu proveru u Bugarskoj imati protiv tima Aleksandrije iz Ukrajne.

Potom sledi meč protiv ekipe Anostazis sa Kipra, dok će 8. jula „žuti“ za protivnika imati makedonskog superligaša ekipu Djorče Petrov. Nije isključeno da Vranjanci u „vanrednom terminu“ 4. jula odigraju utakmicu i sa jednim od bugarskih superligaša.

Razrešene su sve dileme i Dinamo će definitivno debitovati 21. jula u 1. kolu Jelen Super lige protiv Crvene Zvdezde na stadionu „Rajko Mitić“. U jesenjem delu prvenstva Vranjanci će svoje utakmice kao domaćini igrati na Gradskom stadionu u Surdulici gde kao domaćin nastupa tim Radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari