Surduličani jure plej off – Vranjanci oslabljeni u Novom Sadu 1Arhiva Foto: FK Radnik Surdulica

Današnja utakmica Radnik – Vojvodina, jedna je od najvažnijih utakmica za ekipu Surduličana u ovom delu sezone, direktna borba dveju ekipa za plej off u Super lige Srbije.

Dinamo u Novom Sadu oslabljen protiv favorizovanog domaćina.

Do kraja ovog dela prvenstva ostalo je još dva kola. Radnik nakon ovog meča odmeriće snage i sa vranjskim Dinamom i ishod iz oba kola trebao bi biti pozitivan, da bi se ponovio uspeh iz sezone kada je Radnik debitovao u nejelitnijem rangu srpskog fudbala i plasirao se tada medju prvih osam ekipa.

„Direktan duel za mesto u plej ofu, za osmu ili sedmu poziciju. Sami rešavamo svoju sudbinu, dovoljno smo sposobni i kvalitetni da sve rešimo u našu korist. Očekujem čvrstu i kvalitetnu utakmicu, nemamo prostora za kalkulacije, izlazimo u standardnom sastavu. Ono što je bitno je da moramo izvesti najčvrstije, najzdravije i najspremnije igrače.“-kaže Milan Milanović, šef struke Radnika.

Opterećeni finasijskim problemima i bez nekoliko povredjenih igrača fudbaleri Dinama otputovali su na gostovanje u Novi Sad.

– Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo i očekujem od igrača mimo svega da daju svoj maksimum – bio je kratak predsednik i trener Dinama Dragan Antić, znajući da je domaća ekipa favorit u današnjem meču.

Iz kluba poziv navijačima za podršku, uz kupljenu ulaznicu za meč Radnik-Vojvodina, dobija se i poklon sa obeležjima kluba.Utakmica na Gradskom stadionu u Surdulici počinje u 18 sati, kada i utakmica izmedju Proletera i Dinama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari