Svečani doček srpskih odbojkašica ispred Starog dvora 1Foto: STARSPORT

Svečanim dočekom ispred Starog dvora u Beogradu veliki broj građana je pozdravio večeras žensku odbojkašku reprezentaciju koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu.

Sportistkinje i članovi stručnog štaba su na balkonu zdanja Starog dvora pozdravili građane i zahvalili na podršci.

Foto: Starsport

Foto: Starsport

Predvođene prvim trenerom Zoranom Terzićem, odbojkašice su nasmejane izašle na balkon Starog dvora, gde su dočekane gromoglasnim aplauzom, prenosi RTS.

Presrećni smo. Divno je videti sve vas koji ste došli da nas dočekate. Nadam se da će biti prilika da se ponovo okupimo, rekla je najbolja igračica šampionata Tijana Bošković.

Teško je naći prave reči, opisati ovaj osećaj. Ovo je nešto što svi dugo očekujemo… Veliki pozdrav za Republiku Srpsku i moje Brčko“, rekla je Brankica Mihajlović.

Ne znam da li ste svesni koliko nam znači vaša podrška, vaša ljubav. Sve što radimo je u najvećem delu posvećeno vama. Jednu stvar nemojte nikada da zaboravite, bez obzira na rezultat, ove devojke daju svoj maksimum, do poslednje kapi znoja. Budite sigurni da vas neće razočarati nikad i da će vam sve vratiti sa kamatom, rekao je trener Zoran Terzić.

Svečani doček srpskih odbojkašica ispred Starog dvora 2

Foto: Beoinfo

Domaću reprezentaciju dočekali su predsednik Skpštine grada Beograda Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Oni su sportistkinjama čestitali na velikom uspehu koji su postigli i celu Srbiju učinili ponosnom i poželeli im uspeh, prenosi Beoinfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari