Tadić žali za drugim golom 1EPA-EFE/Christine Olsson

Kapiten fudbalske selekcije Srbije smatra da je pobeda u Švedskoj trebalo da bude ubedljivija.

Golom Luke Jovića u nadoknadi vremena prvog poluvremena, Orlovi su odneli bodove iz Stokholma (0:1), a Dušan Tadić žali za neiskorišćenim šansama.

„Bitno da smo pobedili, prvo poluvreme smo skroz dominirali, bili skroz bolji. Trebalo da postignemo drugi i treći gol, da rešimo sve ranije. Nismo imali koncentracije u završnici, ali bili smo bolji u prvom poluvremenu i dobrom delu nastavka“, poručio je kapiten našeg nacionalnog tima i Ajaksa.

Selektor Dragan Stojković je kao u prva dva kola Lige nacija, protiv Norveške (0:1) i Slovenije (4:1), mešao karte prilikom izbora startera i(li) njihovih zaduženja, a to je rezultiralo dobrom kolektivnom igrom.

„Trudimo se da pomognemo na svaki mogući način sa kvalitetom, karakterom i drugim stvarima. Kada igramo timski. Svi možemo da igramo dobro“.

Srbija je večeras na raspolaganju imala samo jednog špica – Luku Jovića, a napadač madridskog Reala dobro je odmenio Aleksandra Mitrovića, koji je zbog žutih kartona duel posmatrao iz stadionske lože.

„Drago mi je posebno zbog Luke Jovića što je postigao dva gola, na dva meča. Nije igrao mnogo u klubu, sada je dobio nagradu za dobar rad i trud“, podvlači sjajni vezista i izvođač kornera, posle kog je pao jedini pogodak protiv Šveđana.

Izabranici Dragana Stojkovića s junskim obavezama završavaju 12. juna, revanšom sa Slovenijom u Ljubljani (20:45).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari