Tina Krajišnik kritična: Moramo mnogo toga popraviti 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kapitenka selekcije Srbije analizirala izdanje svog tima u prvom kolu Svetskog prvenstva za košarkašice.

Kanada je jutros bila bolja od izabranica Marine Maljković (67:60), a vođa nove, podmlađene generacije Orlica nije okolišala u komentarisanju onoga što su u Sidneju pokazale aktuelne šampionke Evrope.

„Iskreno, očekivala sam bolje izdanje. Igrale smo loše, pogotovo u drugopj deonici. Krenule smo dobro, zaustavile smo tranziciju, ali i druga i treća deonica nisu bile dobre. Nismo imale snage da se „probudimo“ do kraja utakmice“, rekla je Tina Krajišnik za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Slede dueli sa Japanom, Australijom, Malijem i Francuskom, što znači da ima vremena i prostora za plasman osvajačica olimpijske bronze 2016. godine u drugu rundu Mundobasketa.

„Definitivno moramo da popravimo mnogo toga, imamo 24 sata do sledeće utakmice. Moramo bolje“, poručuje iz daleka srpska reprezentativka na poziciji centra.

Zbog manjka termina u dvorani, srpske košarkašice neće imati uobičajeni trening dan pre utakmice sa Japankama (23. septembar, 04.00), pa će se priprema narednog nastupa svesti na video analizu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari