Tomić: Cilj je da prikažemo Zvezdu u što boljem svetlu 1Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ostvari dobar rezultat u predstojećoj utakmici protiv Panatinaikosa i prikaže se u što boljem svetlu u Evroligi.

„Očekuje nas utakmica protiv velikog protivnika, znamo kakvu je ekipu Panatinaikos oformio pred ovu sezonu. To ne znači ništa, idemo da odigramo dobru utakmicu svih 40 minuta kako bismo došli do što boljeg rezultata i pobede. Panatinaikos je sastavljen od iskusnih, evroligaških i NBA igrača, ali mi gledamo nas i borićemo se“, rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde otputovali su danas u Atinu, gde će u četvrtak od 20 časova igrati protiv Panatinaikosa, u prvom kolu Evrolige.

„Imali smo dve, tri povrede u pripremnom periodu, sada su svi spremni za utakmicu i svima je drago što će biti deo Evrolige u ovoj sezoni. Naš cilj je da prikažemo Crvenu zvezdu u što boljem svetlu“, naveo je Tomić.

On nije žleo da prognozira rezultate u Evroligi, već je rekao da će ekipa ići utakmicu po utakmicu.

Košarkaš Zvezde Filip Čović rekao je da očekuje tešku utakmicu u „OAKA“ areni.

„Svaki početak je kao i uvek, specifičan i težak, čeka nas tvrda i teška utakmica, igraće se agresivno i pred mnogo navijača u njihovoj dvorani. Moramo da budemo koncentrisani od starta, spremni fizički i psihički, da budemo čvrsti i da pariramo u svim segmentima igre. Što više bude odmicala sezona, što više budemo trenirali i igrali, biće sve bolje. Kada igrate u Crvenoj zvezdi znaju se ambicije na svim poljima, u svim takmičenjima“, rekao je Čović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari