Kada i gde možete pratiti meč Novaka Đokovića i Lasla Đerea u trećem kolu US opena? 1Foto: EPA-EFE/MARK LYONS

Novak Đoković i Laslo Đere će u noći izmeđi petka i subote igrati jedan protiv drugog u trećem kolu US opena. Duel tenisera iz Srbije je poslednji po rasporedu na centralnom Artur Eš stadionu u Njujorku.

Počeće odmah posle meča između Belgijanke Eliz Mertens i Amerikanke Kori Gof, koji je zakazan za 1 sat posle ponoći. Meč između Đokovića i Đerea neće početi pre 3 sata.

Đoković, koji je u Njujorku postavljen za drugog nosioca, drugi put u karijeri igraće protiv Lasla Đerea (32). Njih dvojica su jedan protiv drugoga igrali prošle godine u Beogradu, kada je u osmini finala Đoković slavio posle tri seta. I dok je Đoković na svom poslednjem nastupu u Njujorku pre dve godine osvojio titulu, Laslo Đere je napravio najbolji rezultat na US openu plasmanom u treće kolo.

Pre toga, najdalje je stigao do drugog kola 2018. godine.

Meč između Novaka Đokovića i Lasla Đerea možete gledati u direktnom prenosu na kanalu Eurosport 1. Pobednik ovog duela u četvrtom kolu ide na boljeg iz meča između Jiržija Veselog (437. na listi) i Borne Goja iz Hrvatske koji je trenutno 105. teniser sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari