Trener Barselone: Sve što mogu je da se izvinim

Ostavite komentar


    1. Nisam za ostavku, ali me je jucerasnji poraz bas pogodio. Moram priznati da sam posle popio i koje pivo previse, pa ceo dan trpim posledice, ali mi je neshvatljivo da odmorna Barselona tako izgubi od okrnjenog Liverpula (inace mi je posle Barse Liverpul drugi omiljeni klub). Izgleda da su igraci previse opusteno usli u mec i to potcenjivanje protivnika im se osvetilo. Tu trener malo moze da uradi kada je skoro ceo tim u fazonu „da odradimo ovo, pa kuci“. Jedino je Mesi bio na visini zadatka, ali ni on ne moze sve sam.

  1. Mesi Bog, Mesi ikona, Nou Kamp Hram fudbalskih bogova a ono katalonci ispadoše bikovi u liverpurskoj areni. Nadobudni katalonci su već drugu godinu za redom dobili što su i zaslužili. Veliki Mesi je malo toga šta osvojio i sa klubom i sa reprezentacijom kolko je to uspelo Ronaldu.

  2. mora mesi još pasulja da jede da dostigne nivo Ronalda, i to ovog manekena, a od zube ronalda je miljama daleko.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.