Trener Barselone: Sve što mogu je da se izvinim 1Photo:EPA-EFE/PETER POWELL

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je da nema izgovora za poraz od 0:4 od Liverpula i eliminaciju iz Lige šampiona.

Barselona nije uspela da se plasira u finale Lige šampiona, pošto je sinoć na Enfildu izgubila od Liverpula sa 0:4. Španski tim je u prvoj polufinalnoj utakmici pobedio sa 3:0 i činilo se da će se plasirati u finale.

„Počeli su agresivno, kao što smo očekivali, ali nema izgovora, izgubiti na ovakav način je neoprostivo. Početi utakmicu sa 3:0 i onda izgubiti sa 0:4 je neprihvatljivo. To nam se dogodilo drugu godinu uzastopno i bolno je za sve nas“, rekao je Valverde, preneli su španski mediji.

Pri rezultatu 0:3 Valverde je uveo dva odbrambena igrača, ali ekipa nije uspela da spreči Liverpul da postigne četvrti gol.

„Ne znam šta se dogodilo sa četvrtim golom. Kad sam video centaršut, lopta je već bila u golu. Narednih nekoliko dana biće užasni, to znamo, ali moramo da se saberemo. Sve što mogu je da se izvinim navijačima koji su doputovali“, rekao je Valverde.

Valverde je uoči utakmice odmorio celu startnu postavu u prvenstvenom duelu sa Seltom, ali nije uspeo da spreči scenario iz prošle sezone iz dvomeča sa Romom.

„Teško je naći reći… Izvinjavam se“, rekao je Valverde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari