Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko, dobio sudski spor protiv lista Kurir 1Dragan Antić Dinamo Foto lična arhiva

Dokazali smo da tekst koji je objavljen u dnevnom listu Kurir,  2019. godine, o navodnoj umešanosti mog klijenta neistinit, čime su opovrgnute tvrdnje lista, da je moj klijent učestvovao u navodnom nameštanju utakmica kako je objavio ovaj list, potvrdio je za portal Danasa pravni zastupnik Dragana Antića “Recka”, advokat Marko Stanković.

-Ovim tekstom je Draganu Antiću i Fudbalskom klubu  Dinamo, na čijem je on čelu Vrnačinjena nenadoknadiva šteta. Nakon pune dve godine, ovom presudom  Višeg suda u Beogradu, pravda je samo delimično zadovoljena. Iznos od samo 80.000dinara, koji je na ime nematerijalne štete dosuđen u korist Dragana Antića nije vredno komentarisati – kaže advokat predsednika FK Dinamo.

Stanković navodi da je od „kada Antić obavlja fukciju predsednika kluba protiv njega i njegove porodice bilo više natpisa koji su ugrožavali njegov profesionalni i privatni integritet“.

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko, dobio sudski spor protiv lista Kurir 2
Foto: privatna arhiva

– Antić je zbog ovog teksta u Kuriru, pretrpeo veliki stress, i doživeo brojne neprijatnosti u široj javnosti.  Navedena cifra je očigledno cena toga. Ipak primarni cilj tužbe, ai ovakve presude, bio je da se sa imena Dragana Antića, skine anatema i ovakvom odlukom suda je demantovana njegova umešanost u blo kakvo nameštanje utakmica, kao i sličnih radnji – precizirao je za portal Danasa, advokat Stanković.

Zamoljen da prokomentariše presudu Višeg suda u Beogradu, predsednik Dinama Dragan Antić je kratko rekao: „Dokazao sam da sa tim stvarima nemam nikakve veze. Po ko zna koji put ponavljam sve to ide iz iste kuhinje. Dokazao sam pred sudom, da sam u pravu, i tek ću da dokažem.“

Tužbom protiv dnevnog lista Kurir, Dragan Antić „Recko“, aktuelni predsednik FK Dinamo zatražio je oštetu od 920.000 dinara što je sud odbio kao neosnovan zahtev.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari