Trener Partizana Gordan Petrić zadovoljan partijom svog tima u derbiju: Pružili smo i više od maksimuma 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Po završetku 168. večitog derbija trener Partizana Gordan Petrić izjavio je da je zadovoljan zalaganjem svojih igrača u duelu sa crveno-belima.

„Rekao sam momcima da pruže 100 odsto od sebe, a pružili su više od toga. Onako uličarski rečeno: Iscepali smo se i jedni i drugi. Ostale stvari što se tiče igre su za analizu. Ako me pitate da li sam zadovoljan, nisam zadovoljan remijem, jer mislim da smo bili bliži njoj u drugom poluvremenu. Nemam šta da zamerim svojim momcima“, rekao je prvi stručnjak crno-belih, a zatim dodao:

„Ne mogu da budem zadovoljan partijom koju smo prikazali na početku utakmice, nervozno smo ušli u meč. Kasnije smo se popravili. Pohvalio bih Belića i sve mlade momke, kao i novajlije, okrećemo se narednoj utakmici“.

Petrić se osvrnuo na izjavu svog kolege na klupi Zvezde Miloša Milojevića, koji je rekao da je njegov tim stao nakon izjednačujućeg gola.

„Možda smo bili u nekom trenutku svežiji, možda su oni imali teže utakmcie u Evropi i za sebe. Ne znam zašto su stali, ali za to smo i mi bili zaslužni u drugom poluvremenu, kada smo se podigli. Bile su prisutbne sve te tenzije koje se vuku u poslednja meseca, ali kada imate neku rotaciju onda je sve mnogo lakše doći do prave igre“. Uzjavio je trener Partizana posle derbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari