Obradović: Ponašam se korektno, važno je da budeš čovek 1Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle druge utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige u kojoj je njegov tim izgubio od Crvene zvezde (85:81) da je zadovoljan partijom koju je njegov tim prikazao.

„To je ono što mi uliva poverenje pred nastavak serije. Ovo je drugačija utakmica od one koju smo odigrali pre dve nedelje“.

Prvi stručnjak crno-belih potom se osvrnuo na incidente u publici i uvrede koje su navijači domaćeg tima uputili njemu i sportskom direktoru Partizana Zoranu Saviću.

„Ako vratite malo unazad, kada sam potpisao za Partizan rekao sam da želim da se stvari relaksiraju. Neću da komentarišem. Uvek sam se ponašao korektno, tako ću i da nastavim. Važno je da budeš čovek. Nemam drugi komentar. O inciedntu nemam komentar, ima snimaka pa neka se nadležni bave time“.

Obradović je rekao da je zadovoljan partijom Matijasa Lesora bez obzira na grešku u finišu utakmice nakon koje je Zvezda obezbedila pobedu.

„Igrač koji šutira ne može da ide na skok, osim ako mu se odbije, to se retko dešava. Nisam nikada analizirao zadnji napad, šut ili odbranu. To je uvek klackalica, Lesoru čestitke na borbenosti i hrabrosti koju je pokazao“, izjavio je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari