Trener Zvezde optimista pred duel sa Virtusom: Strpljivom igrom do pobede 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da od svojih igrača u predstojećem meču 22. kola Evrolige protiv Virtusa očekuje da budu strpljiviji, ali i da igraju sa mnogo više energije.

„Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrala dvojica vrlo važnih igrača, Teodosić i Šengelija. Ponavljam, očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje, koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama“, rekao je Ivanović, a zatim dodao:

„Napredak u tom segmentu se video već u meču protiv FMP u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici“.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Bolonju gde ih u utorak očekuje prva od dve utakmice Evrolige koje će igrati u Italiji.

Crveno-beli su trenutno 12. na tabeli Evrolige sa deset pobeda i 11 poraza, dok je tim iz Bolonje na 14. poziciji sa skorom od devet pobeda i 12 poraza.

„Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u „Pioniru“. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, ali i još neki detalji“, izjavio je košarkaš Zvezde Nikola Ivanović.

Meč 22. kola Evrolige između Virtusa i Crvene zvezde na programu je u utorak (21.00), a crveno-bele u četvrtak očekuje i duel protiv Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari