Ko je Trevis Kelsi, novi dečko Tejlor Svift? 1Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Utakmicu između Kanzas Siti Čifsa i Čikago Bersa koja je završena rezultatom 41:10 u korist izabranika trenera Endija Rida nisu obeležili ni najbolji kvoterbek lige Patrik Mahoums ni najbolji tajd end ekipe Trevis Kelsi već pevačica Tejlor Svift koja je bila u porodičnoj loži Trevisa Kelsija na čuvenom stadionu Erouhed.

Ona je odatle bodrila, kako američki mediji prenose, svog voljenog Trevisa, dok je pored nje stajala njegova majka Dona.

Čini se da je ipak mlada Tejlor mnogo srčanije navijala za Kelsija i svaki njegov potez emotivnije u loži proživljavala.

Već neko vreme kruže glasine da je Tejlor Svift u vezi sa Trevisom Kelsijem, a njen dolazak na NFL meč samo je podgrejao nadanja javnosti.

Ni Tejlor Svift ni NFL zvezda se ne oglašavaju ovih dana, iako čitava Amerika bruji o njima.

Još uvek nema zvanične potvrde da su u vezi, iako se na sve strane šuška da su već neko vreme zajedno.

Trevis Kelsi igra na poziciji tajt enda za Kanzas Siti Čifse u Nacionalnoj fudbalskoj ligi (NFL).

Izabran je od strane Čifsa kao pik treće runde drafta 2013. godine, a kasnije je s pomenutim timom osvojio dva Superboula 2020. i 2023. godine, postigavši tačdaun u oba ta meča.

Smatra se jednim od najboljih tajt endova svih vremena.

Trevis Kelsi je osam puta bio biran za Proboul, a čak četiri puta je pronalazio mesto u idealnom timu.

Drži rekord sa najviše uzastopnih sezona (7) sa preko 1.000 osvojenih jardi. Takođe drži rekord sa najviše osvojenih jardi od strane tajt enda u jednoj sezoni. U 2020. godini ukupno je osvojio 1.416 jardi iako je igrao na samo 15 utakmica.

Tokom 2022. godine, Kelsi je postao tajt end koji je najbrže stigao do 10.000 osvojenih jardi u karijeri, te je postao peti tajt end u istoriji NFL-a kome je to pošlo za rukom.

Kelsi je rođen 5. oktobra 1989. godine u Vestlaku u Ohaju. Njegov otac, Ed Kelsi je prodajni predstavnik u industriji čelika, a njegova majka, Dona, je bivša izvršna direktorka u banci.

Stariji brat Travisa, Džejson Kelsi, takođe je profesionalni igrač američkog fudbala – igra u ofanzivnoj liniji na poziciji centra za Filadelfiju Iglse, a izabran je od strane tima iz Pensilvanije kao pik šeste runde još davne 2011. godine.

Tevis Kelsi je koledž fudbal igrao na univerzitetu Sinsinati.

Pre tri leta potpisao je sa Čifsima četvorogodišnji ugovor po kome će inkasirati 57 miliona dolara, odnosno 14 miliona dolara godišnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari