Tuča na utakmici Real Madrida i Partizana - Egzum povređen, Jabusele izbačen sa terena 1Foto: Printscreen/Sport Klub

Košarkaš Real Madrida Geršon Jabusele izbačen je sa utakmice nakon ozbiljnog nasrtaja na košarkaša Partizana Dantea Egzuma.

Naime, nakon faula Serhija Ljulja nad Kevinom Panterom, kapiten Partizana se okrenuo na njega, i tada je izbila tuča između ekipa.

Jabusele je izuzetno agresivno nasrnuo na Egzuma, oborio ga na parket i zgrabio za vrat, a zbog toga je odmah odlučeno da bude izbačen sa utakmice.

Dante Egzum nažalost nakon tog incidenta takođe ne može da nastavi utakmicu, ali zbog povrede.

Najefikasniji igrač Partizana u večerašnjoj utakmici, se žalio na bolove u nozi i sumnja se da mu je pukla tetiva na prstu.

Osim pomenute dvojice košarkaša, u tuči su učestvovali i ostali košarkaši iz oba tima, a nakon nekoliko minuta, kada je Jabusele izbačen, situacija se smirila.

Jedan od najiskusnijih košarkaša među Madriđanima, Rudi Fernandez, prišao je Egzumu koji je sedeo na terenu kako bi mu pružio podršku, nakon čega je i Egzum izašao sa terena.

U trenutku kada je tuča izbila u toku je bilo minut i 40 sekundi do kraja utakmice, a sudije su odlučile da se ovaj meč tu i završi, pošto su na terenu tokom sukoba bili svi igrači obe ekipe osim Rudija Fernandeza te po pravilima nisu mogli da nastave sa igrom.

Naredna utakmica između ove dve ekipe igra se drugog maja u Štark Areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari