Tuhel zavrtao ruku Konteu, Italijanu to "nije ništa strašno" 1EPA-EFE/ANDY RAIN

Premijerligaški remi Čelsija i Totenhema, kao i sjajna igra, ostali u senci ekseca dvojice trenera.

Nezadovoljan gubitkom dva boda (2:2) i još više sudijskim odlukama, Tomas Tuhel je svašta rekao Antoniju Konteu nakon meča na „Stamford Bridžu“, plus je Nemac tokom pozdravljanja počeo da zavrće ruku inače izrazito temperamentnom italijanskom kolegi.

„Moram da kažem da su oba gola Totenhema morala da budu poništena. Samo jedan tim je zaslužio pobedu, a to smo bili mi. Žao mi je momaka jer nisu dobili ono što su zaslužili”, tvrdi Čelsijev strateg.

Na drugoj strani, šefa stručnog štaba gradskog rivala iz Londona ražestio je komentar da sa svojim pulenima nije zaslužio podelu „plena“.

„Znate dobro da ja nikada, nikada ne govorim o sudijskoj odluci, ali kada vidim da se drugi ponašaju ovako to me čini pomalo ljutim. Ponavljam, ne želim da komentarišem sudiju, ali nikada, nikada nisam dao komentar o suđenju u Engleskoj”, rekao je Konte.

Italijan, zato, nije hteo da diže prašinu oko Tuhelovog ispada nakon zadnjeg sudijskog zvižduka.

“Niko nikoga nije vređao, niko nije povređen. Nismo se tukli pesnicama. Za mene, ovo nije bilo ništa strašno. Proključao je, zagrejalo se, ali ništa loše nije bilo, ovo je deo igre. Obojica smo se borili za naše timove i to se dešava. Bio je to uzbudljiv meč, pa smo i nas dvojica proključali.

Mislim da smo uživali obojica u ovome. Sledeći put ćemo obratiti više pažnje i nećemo se rukovati, a rešićemo problem. Bilo bi šteta da zbog ove situacije propustimo sledeću utakmicu. Sigurno postoji video snimak da se pogleda još jednom šta se desilo. Sigurno da nisam pacifista. Ako vidim agresivnost onda je moj odgovor agresivnost, sigurno”, zaključio je Konte.

Tuhel je na svoj način prokomentarisao žustro unošenje u lice jedan drugom i sve što se desilo tokom neprijatne i retke scene na stadionu.

„Kad se rukujete, mislio sam da treba da se gledamo u oči. Očigledno smo imali različita mišljenja po tom pitanju, zato je bilo tako burno. Bio je srećan kada je Totenhem izjednačio i sve to poprimilo ovo razmere. Komentari su sad nepotrebni. Bilo je napeto. Ovo je Premijer liga. Mi smo emotivni treneri“, naglasio je Nemac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari