Tužilaštvo traži od policije da ispita da li su navijači Zvezde bili nasilni prema Baharu i dvojici igrača u svlačionici

Ostavite komentar


  1. „Navijači“ nemaju – bez posebne dozvole – šta da traže u svlačionici.

    Ova odluka tužilaštva pokazuje da država ne funkcioniše.

  2. Te bahate siledzije treba da odgovaraju pred zakonom a srpsku javnost mediji treba da, u velikoj meri, presatanu da informišu o ovim siledzijama i prostacima i njihovim „navijačkim poduhvatima“ jer primitivci misle da im je svaki izveštaj o njima velika reklama. Pritom deo domace populacije se identifikuje sa ovim siledzijama čitajuci i slušajuci svakodnevno o njihovim prostačkim „podvizima“. Dakle treba da se suoče sa zakonom i da budu skinuti sa novinskih stranica i medijskih izveštaja. Svima ce nam biti bolje pa i njima samima.

  3. Tužilaštvo,od sramo
    te „blago“moli sve da
    daju izjave,iskaze šta
    i kako se sve desilo.
    Ni jednom rečju nije
    dala nalog policiji da,
    imajući video snimke
    na raspolaganju,PRIV
    EDE tzv.hulugane,ba
    ndite razbojnike i da
    ih preda SUDU da se
    kazne OGROMNIM ka
    znama,za zločinačko
    ponašanje.Ali,nema
    toga je NE SMEJU da
    diraju u Vučićevu Pre
    torijansku gardu.Ov
    dw je pravna država
    odavno UMRLA.

  4. zovite terzu i sinove a i njihovih mentora bruka srbije a mozete i covica sa sinom oni su spremni da objasne kako je zvezda dobila ove bahanalije a mozete i vucelu i vazuru ista je to vuciceva tvorevina i novak nedic bruka….

  5. Otužno tužilaštvo.
    Pita da li su bili nasilni !?
    A treba da pita zašto su uopšte bili u svlačionici, kada tamo ne sme niko da udje osim igrača, trenera i drugog službenog ososblja Zvezde.
    Slom države.

  6. Nazvao nepomenik da ne bi bilo skandala sa Fifom, tužioci skoče na noge lagane. A da pročita o žandarmu, nema vremena…

  7. Ono što je najtužnije u ovoj nazovi državi, što dobar deo naroda misli da je ovo normalno… Gde mi živimo, koji kriminal je zavladao, pa to je strašno…

  8. Sramota za mene i prave Delije.Bilo je problema i uvek će ih biti.Evropa je čula za ovu bruku.Ako su igrači krivi a jesu, drastične novčane kazne. Ružno je što sva Srbija ćuti na ovu bruku.Gde je Džaja legenda, Dule Savić, Pižon, Šele, Kule, Stane.Svi ćute ko zaliven.A,Bogami i ja bih ćutao! Tu bagru gaji i čuva država. I policija zazireod njih.Mi pravi navijači bi trebali da bojkotujemo upravu C. Zvezde!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.