U Atletiku ne znaju za koga pre da navijaju u finalu Svetskog prvenstva 1EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Klub iz Madrida imaće najviše svojih fudbalera u meču Argentine i Francuske.

Nema previše klubova na svetu  čiji će treneri, igrači, čelnici, navijači… 18. decembra (16.00) imati razlog više da prate zadnjih 90 minuta Mundijala u Kataru.

Poput Atletika, čiji ljudi ne znaju za koga će pre da navijaju, kada je već njihova Španija eliminisana još na početku eliminacione runde planetarnog takmičenja.

Zbog toga što za Jorgandžije igraju i argentinski reprezentativci Anhel Korea, Rodrigo De Paul i Nahuel Molina i fantastični Francuz Antoan Grizman.

Bajern ima jednog izaslanika manje, jer njegov dres nose tri Francuza (Dajot Upamekano, Benjamin Pavar i povređeni Lukas Ernandesa), a tom brojkom se ponsoe još dva kluba.

Juventus će u finaliu gledati u Anhela Di Mariju, Leandra Paredesa (Argentina) i Adrijena Rabia (aFrancuska), a Sevilja u Markosa Acunjija, Gonzala Montijela i Papua Gomeza (Argentina).

Nekoliko klubova imaće po dva predstavnika, s tim da se prvotimci Pari Sen Žermena, Gaučos Lionel Mesi i Galsi petao Kilijan Mbape bore za zvanje najboljeg strelca i igrača turnira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari