Bez izgubljenog seta najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira Masters serije u Montrealu, nakon što je u polufinalu savladao drugog tenisera sveta Španca Rafaela Nadala 7:5, 6:3. Za četvrtu titulu ove sezone Đoković je prošle noći igrao protiv najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera, kome je trijumf nad Radekom Stepanekom bio 16.

Bez izgubljenog seta najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira Masters serije u Montrealu, nakon što je u polufinalu savladao drugog tenisera sveta Španca Rafaela Nadala 7:5, 6:3. Za četvrtu titulu ove sezone Đoković je prošle noći igrao protiv najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera, kome je trijumf nad Radekom Stepanekom bio 16. uzastopni na tvrdoj podlozi u Montrealu.
Forma u kojoj se Đoković nalazi na početku jesenje američke turneje neodoljivo podseća na onu iz marta ove godine, kada je srpski teniser osvojio prvi Masters u karijeri. Tada je u četvrtfinalu Nole nadigrao Španca i takođe bez izgubljenog seta stigao do finala u kom je očitao lekciju Giljermu Kanjasu. Od danas ponovo treći teniser sveta sada će imati mnogo teži zadatak u finalu. Na suprotnoj strani mreže je Švajcarac koji je već treću godinu zaredom prvi reket sveta i koga u sedam navrata Đoković nijednom nije uspeo da pobedi. U 2007. Đoković je od Federera poražen u četvrtom kolu Australian opena, potom i u Dubaiju.

Danas počinje prodaja karata za Dejvis kup meč

Na blagajnama Arene i Bilet servisa, kao i putem internet sajta Ticket line od danas mogu da se kupe ulaznice za meč Dejvis kup reprezentacija Srbije i Australije koji se u okviru plej-ofa za popunu Svetske grupe igra od 21. do 23. septembra u beogradskoj Areni.

Cena najjeftinije pojedinačne karte je 400 dinara, odnosno 800 dinara paket, dok su najskuplje karte za ložu – 4.000 dinara.

– Izuzetno sam motivisan, a sigurno je da je on favorit. Još uvek nisam uspeo da ga pobedim, tako da sada nemam šta da izgubim. Pokušaću da budem spreman za njega. Imam dosta samopouzdanja – kaže Đoković.
Finale protiv Federera je peto ove sezone za Đokovića. Izgubio je samo jedno u Indijen Velsu od Nadala, dok je tri puta slavio – u Adelejdu, Majamiju i Estorilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari