UEFA prihvatila zahtev Ukrajinaca: Milorad Mažić zamenjen zato što radi u Rusiji

Ostavite komentar


  1. Neverovatno sata se radi u sportu koji treba da bude nesto iznad svake politike a krovne organizacije umesto promovisanja sporta slede zahteve pojedinaca a ne zajednice, verovatno ce se sve te krovne organizacije u nekom trenutku raspasti kao i UN. Bas nam je lepo. Ziveli

  2. Ako ukrajinci ne veruju sudiji nemoze im se zameriti.I nasi sportisti se sve vise U sportu bave politikom nego sportom tako da je to mozda razlog.

  3. Kao prvo, nije Šahtjor već Šahtar! (To što su naši rusofili rusifikovali naziv kluba, ne menja činjenično stanje.
    Drugo, samo fašistima može biti fašistički, zahtev da kontrolor suđenja na utakmici ukrajinskog tima ne bude neko ko ima ključnu ulogu u fudbalskoj organizaciji agresora na Ukrajinu!!!

  4. Dali uefa ima predstavnika u un jel to mozda ukrainac sad nam je jasno dok su ubijali ruse od 2014 i spalili 50 i vise rusa u odesi nisu ukrainci bili agresori vec mirotvorci.

  5. Занимљиво, нико се не пита зашто је тај раније признати судија, променио радно место, и то још у Русији ? Украјинци су у праву.

  6. Ako radi u Rusiji onda je nerealno postavljen na listu UEFA posmatrača ispred Srbije.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.