UEFA zapretila PAOK-u izbacivanjem u slučaju incidenata na utakmici protiv Hajduka iz Splita 1Foto: Shutterstock/Giannis Papanikos

Dok navijači AEK ispred UEFA zahtevaju izbacivanje Dinama iz evro takmičenja zbog tragedije koja se dogodila pred, naknadno odloženi, meč dva tima i tuče u kojoj je život izgubio jedan navijač AEK, UEFA šalje opomene drugom grčkom klubu.

Pred revanš trećeg kola kvaliikacija za Ligu konferencije u kojoj će dočekati Hajduk iz Splita, PAOK je dobio upozorenje da će biti izbačen iz evropskih takmičenja u slučaju bilo kakvog incidenta.

Tako u ponedeljak tvrde grčki mediji.

PAOK je u više navrata kažnjavan i novčano i zatvaranjem stadiona zbog ponašanja svojih navijača, a ova opomena dolazi kao posledica svega što se dogodilo u Atini pred duel AEK i Dinama.

Prvi meč su dva tima odigrala u Splitu bez ikakvih problema i incidenata i bez prisustva gostujućih navijača samo dva dana nakon tragedije u Atini. Odlukom UEFA nije dozvoljen dolazak gostujućim navijačima na ovom dvomeču.

Pred meč u Splitu bilo je u hrvatskim medijima najava da će grčki navijači, potpomognuti navijačima Partizana doći u Split, ali to se nije dogodilo.

U nedelju je Hajduk na svom Poljudu igrao protiv Slaven Belupa, a navijači su se sasvim lepo zabavljali skandirajući protiv navijača Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari