Ukrajinski teniser objavio prepisku sa Tipsarevićem i Troickim: Igrate u Rusiji jer vam je novac važniji od morala 1Troicki i Tipsarević. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski objavio je na svom Tviteru poruke koje je razmenio sa Viktorom Troickim i Jankom Tipsarevićem povodom njihovog nastupa na egzibicionom turniru u Sankt Peterburgu.

Stahovski od početka rata preko društvenih mreža obaveštava javnost ko od njegovih kolega podržava Rusiju ili ne pruža u dovoljnoj meri podršku Ukrajini.

Srpski teniseri su se prijavili za egzibicioni turnir „Trofej Severne Palmire“ u Sankt Peterburgu, što je veoma naljutilo Stahovskog.

„Razočaran sam u tebe Viktore što si u Rusiji, ali vidim da novac može da kupi sve“, poručio je Stahovski Viktoru Troickom, čiji je pradeda stigao u Srbiju iz ruskog grada Tver, nakon Oktobarske revolucije.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije odgovorio je da je ponosan na to što boravi u zemlji svojih predaka.

„Da budem u zemlji mojih predaka je neprocenjivo. Ti si Instagram klovn koji meša sport i politiku“, odgovorio je Troicki, a zatim dodao:

„Ovo nema nikakve veze sa ratom, ali kad si već to pomenuo, ja i moja zemlja smo već prošli kroz to sr.nje i nikada nismo dobili podršku. Zato, molim te, odj.bi“.

Stahovski je optužio Tipsarevića da mu je novac važniji od morala, ali se Janko nije složio sa ovom konstatacijom.

„Stvarno? Šta misliš o ovome, gospodine Instagram borcu za slobodu: Da li si ti ili bilo ko od članova tvoje porodice bojkotovao ili protestvovao kada su NATO snage bombardovale moju zemlju i moj narod pre 20 godina?“, odgovorio je Tipsarević.

Osim Troickog i Tipsarevića na „Trofeju Severne Palmire“ nastupa i Laslo Đere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari