Vanja Marinković potpisao ProGlas: Bivši kapiten Partizana prvi srpski sportista koji se pridružio inicijativi koja poziva na izlazak na izbore

Ostavite komentar


  1. Pohvale Vanji Marinkovicu koji je potpisao ProGlas i sto zeli uredjenu drzavu Srbiju.Ocekujem da ce i mnogi sportisti koji pametno razmisljaju svojom glavom uciniti isto.

  2. Normalno,nije iz „rominga“ pa da pita Čovića ili njegovog Šefa..razmišlja čovek svojom glavom

  3. Вања Маринковић је сада у рангу Џордана, док је Кешељ у очима опозиције на нивоу аматера. Јер тако се рангира нечија каријера у зависности којој политичкој струји припадаш у очима опозиције.

  4. Валијант
    Vrlo tendenciozno sa tvoje strane. Uporedjuješ Kešelja koji je ucenjen čovek i Vanju koji razmišlja svojom glavom.

  5. Vanja Marinković se stavio na stranu ProGlasa i to nije nikakav problem. U tom društvu ima još 100 poznatih ličnosti koji su to isto podržali, ali treba biti realan i reći da i sns ima na svojoj listi mnogo više svojih članova, a poznatih sportista, lekara, profesora, akademika…

  6. Nadam se da grešim, ali poučen iskustvom od ranije, bojim se džaba nam i šetnje i proglasi, zgužvaće nas ko gospodin pročitane novine. Imali smo i 1 od 5 miliona pa ništa. Polako gubim nadu. Organizovani su nemački precizno. Kao na utakmici-mi smo navijači koje nosi srce, a oni su dobro uvežbana, opremljena, hladnokrvna policija. Otprilike je takav odnos, nažalost.

  7. Svaka cast Vanji na hrabrosti. Mnogi se slazu ali ne zele da izlaze u javnost u straho od odmazde. Neverovatno kako se drustvo vratilo u mod devedesetih.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.