Vasa Micić se pozdravio sa bivšim klubom: Zauvek ću biti dete Efesa 1foto STARSPORT

Igrački zenit na evroligaškom nivou dostigao je u dresu Efesa. Sa turskim velikanom osvojio je dve Evrolige i posle pet godina saradnje nedavno je potpisao ugovor sa Oklahoma Siti Tanderom.

Odluka da posle Žalgirisa potpiše za Efes ispostavila se vizionarskom. Za pola decenije osvojio je sedam trofeja sa klubom, dve Evrolige, a tri puta je bio šampion Turske.

Proglašen je MVP Evrolige, dva puta Fajnal fora a bio je i najbolji strelac najelitnijeg takmičenja.

Posle pet godina odlučio je da pokuša da se dokaže i u najjačoj konkurenciji na svetu. Zajedno sa Aleksejem Pokuševskim igraće u Tanderima.

Nedavno se Efes oprostio od Micića stihovima pesme Silvane Armenulić „Noćas mi srce pati“ – igrača kome će dres sa brojem „22“ sigurno biti podignut o svodove hale Sinan Erdem kada za to bude došlo vreme.

Večeras je i Micić odlučio da isto uradi putem društvenih mreža.

– Nakon pet divnih godina sa Anadolu Efesom, došao je trenutak da se rastanemo. Nemam reči da izrazim koliko sam voleo svaki trenutak u ovom klubu i koliko sam zahvalan što sam deo Anadolu Efesa. Želim da se ZAHVALIM svim članovima kluba, trenerima, medicinskom osoblju, svim saigračima i naravno navijačima koji su mi pomogli da ostvarim svoje lične i timske ciljeve, da ostvarim svoje snove. Od srca vam hvala i volim vas. Zauvek dete Anadolu Efesa. Vidimo se uskoro!

U nastavku je imenovao sve saigrače, članove stručnog štaba, lekarskog osoblja i rukovodstva kluba sa kojima je proveo pet godina u Efesu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari