(VIDEO) Novak Đoković posle trijumfa nad Rubljovim: Bio je bliži pobedi, ali sam ponovo našao način da dođem do trijumfa 1Foto: Andrija Sokovic/Starsport

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Andrejem Rubljovim (5:7, 7:6. 7:5) u polufinalu mastersa u Parizu da je ponosan zbog svog trijumfa i plasmana u finale u kojem će sutra igrati protiv Grigora Dimitrova.

On je dodao da je Rus igrao skoro bez greške, ali da je uprkos svemu pronašao način da se plasira u svoje deveto finale na ovom turniru.

„ Težak, naporan meč, igrao je bez greške set i po, brzo i forhendom i bekhendom, bilo je teško probiti ga i naći taktiku koja funkcioniše,“ rekao je Đoković, a zatim dodao da još uvek nije potpuno zdrav:

„Dobro sam servirao u nekim trenucima kada mi je to bilo potrebno. Bio je bliži pobedi, ali sam po ko zna koji put pronašao način da okrenem. Ponosan sam na to jako, pogotovo što me još muči stomačni virus, svaki dan je pomalo bolje, nadam se da će sutra biti najbolji dan.“
Finalni meč igra se sutra u 15 časova, a to će biti 13. međusobni duel između Đokovića i Dimitrova.

Srpski teniser će imati priliku da svojim 12. trijumfom nad najboljim bugarskim teniserom svih vremena dođe do sedmog trofeja na ovom turniru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari