Vladan Milojević: Baš sam ponosan na ovu decu 1foto: Starsport

U pobedi nad Zenitom (1:0) brojni mladi fudbaleri Crvene zvezde dobili su priliku da se pokažu.

Na osnovu komentara trenera Vladana Milojevića posle vezanog trijumfa nad Zenitom, na prijateljskim mečevima, može se zaključiti da su braća Mituljikić, Viktor Radojević, Ivan Guteša, Nikola Knežević… položili testove.

– Lepa predstava, želeo bih prvo da se zahvalim navijačima na divnom ambijentu. Igrali smo protiv renomiranog rivala, šampiona Rusije. Utakmica je bila sadržajna i dobra. Imali smo mnogo mladih igrača, momke iz Grafičara i OFK Beograda. Moram da im se zahvalim na radu i poslušnosti, na svemu što smo uspeli da pripremimo. Osetili su šta znači Marakana, igrati pred ovoliko navijača. Mogu da budem ponosan. Baš sam ponosan na tu decu. Na njima je da nastave da rade, pokazali su da ne moramo da brinemo za budućnost – pohvalio je Milojevič mlade fudbalere koji su večeras zaigrali protiv aktuelnog šampiona Rusije.

Crveno-beli su prethodnih nekoliko dana radili bez 11 reprezentativaca, što je otežavalo posao treneru Crvene zvezde.

– Od srede očekujem dolaske igrača. Drago nam je što imamo toliko reprezentativaca, sa druge strane nam to otežava rad. Očekujem da se sredinom sedmice kompletiramo i potom da se pripremamo za teško gostovanje u Ivanjici.

Nije bilo u Zvezdinom timu ni Mirka Ivanića.

– Osetio je mali problem. Ništa dramatično. Nismo želeli da rizikujemo. Oporavak Dragovića takođe dobro napreduje. Vrlo brzo ga očekujemo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari