Vlade Đurović: Na žalost, Partizan će pobediti Real u trećoj utakmici 1Vlade Đurović. Foto: Pedja Milosavljevic

Poznati trener Vlade Đurović i sportski novinari Slobodana Šarenac i Vladimir Stanković smatraju da će Partizan pobediti Real u plej-of seriji Evrolige, uprkos tome što su igrači crno-belih Matijas Lesor i Kevin Panter suspendovani.

U emisiji Javnog servisa „Oko“ gosti su se složili da će trener crno-belih Željko Obradović pronaći način da dovede svoj tim do pobede, iako Lesor neće igrati na jednoj, a Panter na dve predstojeće utakmice.

Na pitanje da li Partizan može da se suprotstavi Madriđanima u prvom beogradskom duelu ova dva tima, Đurović je svojim odgovorom zbunio novinara.

– Na žalost, pobediće Partizan – počeo je Đurović, zbog čega je voditelj Gorislav Papić prekinuo iskusnog trenera: „Na sreću pobedio“, pokušao je voditelj da ispravi gosta, ali je Đurović nastavio:

– Nisi shvatio šta sam rekao. Ja bih voleo da Partizan ne dobije, jer ako Partizan dobije onda Panter neće igrati protiv Barselone.

Đurović je potom objasnio zašto smatra da je bolje da je bolje da crno-beli izgube u utorak.

– Voleo bih da Partizan prvu izgubi, a drugu dobije, da istekne Panteru kazna. Bio sam malo trener, pa sam i Željka trenirao, on je u ovakvim utakmicama kao riba u vodi. On ovakve utakmice dobija. Polufinala i finala se ne igraju, već pobeđuju. On je protiv Zadra i Igokee običan trener, ali kad dođu ovakve utakmice, on nešto ima. Rekao bih Amerikancima – bar osmorica igrača Partizana ne zna ko je trener Reala. Samo dođite do egal situacije i onda pustite Željka.

Đurović je potom dodao da ga plaši da bi neko od navijača mogao da nepromišljenim gestom našteti svom omiljenom klubu.

– Samo se plašim upaljača ili flaše vode, da ne suspenduju „Arenu“. Kad se pojave na terenu, ništa se neće čuti. Jabuseleu je bolje što nije došao, spasao se, ne znam kako bi ostao živ. Partizan će dakle dobiti, ali bolje da izgubi. Partizan ide u Kaunas sigurno – rekao je Vlade Đurović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari