"Voleo bih da nas potcene": Darko Lazović jedva čeka "sudar" sa Brazilcima 1photo: STARSPORT

Srpski vezista smatra da Nejmar i kompanija imaju o čemu da razmišljaju uoči duela sa Orlovima.

Opšti je utisak da je Brazil jedan od glavnih favorita za titulu na tek započetom Svetskom prvenstvu u Kataru. Darko Lazović se slaže s tim, ali ne misli da samo Južnoamrrikanci imaju pravo na optimizam.

„Napravili smo dosta dobre rezultate u Ligi nacija, ali Svetsko prvenstvo je drugačije od svega, ali treba da gledamo u nas i idemo na pobedu. Respektujemo Brazil kao jednog od glavnih konkurenata za osvajanje titule i nadamo se najboljem.

Strah je možda gruba reč, ali sigurno da nas poštuju i da će maksimalno ozbiljno spremiti utakmicu. Voleo bih da nas potcene i dugo ga nisu osvojili i čekaju to zlato. Mislim da se mi dosta pitamo. Ne treba se opterećivati i davati obećanja, ali verujem u nas i naš kvalitet i da nastavimo sve od kada je Piksi ovde“.

Vezista Verone oseća da nacija puno očekuje od Orlova, najpre protiv Karioka (24. novembar), Kameruna (28.11) i Švajcarske (2. decembar).

„Što se tiče nas, ne obraćamo pažnju na bilo šta nego moramo da igramo što je bolje moguće. Što se mene tiče, meni imponuje što se vratila vera u reprezentaciju da se dosta očekuje od nas i nadamo se da ćemo koliko-toliko uspeti da obradujemo naciju. Znate da fudbaleri nisu pravili neke rezultate, tako da možemo dosta da doguramo bez nekog opterećenja. Uspeh je i pojava ovde“.

Iskusnom igraču sredine terena nije važno gde će ga staviti selektor Dragan Stojković, ako se odluči da mu da šansu u G grupi.

„Levo ili desno? Čast mi je što sam u ovim godinama prvi put na Svetskom prvenstvu i san je svakog dečaka koji igra fudbal, samo pozitivne stvari se dešavaju. Što se tiče pozicije, svejedno mi je“, poručuje Lazović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari