Vučelić tražio da ga smene, Skupština odbila 1Milorad Vučelić Foto: starsport

Na sednici Skupštine crno-belih aktuelni predsednik Milorad Vučelić je tražio od članova da ga smene, međutim članovi Skupštine su to odbili, pa u vrhu uprave, kako sada stvari stoje, neće biti nikakvih promena.

Vučelić je ovog petka izneo ekspoze o periodu tokom kog je bio na čelnoj funkciji u Partizanu, da bi na kraju od članova Skupštine tražio da ga razreše dužnosti predsednika.

– Hoću da vas obradujem da su danas uslovi za licencu igranja Partizana u Evropi ispunjeni. Ja hoću ponovo da od sveg srca, iskreno, zahvalim Aleksandru Vučiću i državi Srbiji koja je to svesrdno pomogla. Znam da će i pored toga biti „Uprava, napolje’. Ne osećam se krivim – rekao je Vučelić, a onda naglasio:

– Učinio sam sve po meri maksimalnih mogućnosti. Osećam veliku odgovornost za ambijent u kom se našao Partizan. Bila mi je velika čast što sam na čelu FK Partizan i to mi je veliko priznanje, bez obzira šta sam činio na drugim poljima. Krivice nemam, ali zbog ukupne situacije, ja vas molim da prvo usvojite moj izveštaj i prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan. Legalno biran, legalno razrešen, nisam davao ostavke, po pravilu. Ne pozivajući se ni na zdravlje, ni bilo šta drugo, molim vas da me razrešite predsednika FK Partizan – zaključio je Vučelić svoj ekspoze.

Međutim, članovi Skupštine su odbili predlog Milorada Vučelića za razrešenje, pa je aktuelni predsednik dobio njihovo poverenje da nastavi da vodi klub, piše Direktno.

Vučelić je u Humskoj od 2014. godine, dakle punih devet godina, a po svemu sudeći nastaviće da obavlja ovaj posao!

Podsetimo, Partizan će i od leta opet igrati u Evropi, „crno-beli“ su poslednjeg dana rešili pitanje UEFA licence.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari