Vučelić u svojstvu predsednika Partizana "pecnuo" Crvenu zvezdu: Jedini smo pobedili u Evropi, za druge je sezona bila turistička 1Foto Srđan Stevanović/Starsport

Iako je još u avgustu podneo ostavku, izgleda da ona nije usvojena, s obozirom na to da se danas obratio javnosti u svojstvu prvog čoveka Partizana.

Milorad Vučelić spada u grupu onih političkih i sportskih pregalaca koje nijedno vreme ne može skloniti sa glavne scene.

Iako je još u avgustu podneo ostavku na mesto predsednika Partizana, današnjim obraćanjem javnosti otkriveno je da i dalje obavlja istu funkciju i da čak nema ni prefiks v.d. statusa.

Na promociji kalendara za narendu godinu, slavodobitno je „prosuo“ nekoliko populističkih „parola“ ponašajući se kao da je Partizan u prvom delu sezone delio fudbalske lekcije širom Evrope i u domaćem prvenstvu, a ne doživljavao blamove istorijskih razmera (dovoljno je samo navesti sramotnih 0:4 od TSC-a na nekadašnjem stadionu JNA).

– Znate onu pesmu ‘crno-beli, ma gde bili na tabeli…’. Ipak, bolje je kad si prvi, bolje nego bilo gde drugo. Čestitam igračima i Duljaju na prvom mestu i želim im da nastave tako. Iskoristiću priliku da čestitam Partizanu, sami su uzeli jednu pobedu u Evropi i doneli Srbiji bod kao svi ostali zajedno. Jedina pobeda u Evropi, šta bi bilo da smo bili drugi… Zato je za druge sezona bila turistička, dobra za avio kompanije, da se vidi sve. Šta bi sve uradili da su igrači imali hleba, mleka i kafe, da se našalim na Igorov račun. Nastavljamo sa verom, poverenjem, opredeljenjem za ovu ekipu na čelu sa Duljajem. Da obavestim sve i vas da ne pregovaramo ni sa kim. Dok ima trenera, nikad sa drugim nismo pričali, čak i kada se znalo da Stanojević odlazi. Sa punim poverenjem idemo u nastavak takmičenja – pričao je Vučelić u prvom licu kao da u avgustu nije podneo ostavku na mesto predsednika Partizana.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari