Vučić odobrio dovođenje Kampaca: Španci pišu o vezi predsednika Srbije i eventualnog transfera vrednog 1,8 miliona evra 1EPA-EFE/Fernando Bizerra

Basket plus raščlanio detalje ponude koju je Crvena zvezda poslala za bivšeg NBA igrača.

Fakundo Kampaco, nekadašnji plejmejker Reala, potom i član Denvera i Dalasa ima, navodno, na stolu 1,8 miliona evra neto do kraja sezone, a poznati košarkaški portal tvrdi da je duboko zavlačenje ruke u džep za dovođenje Argentinca aminovao ni manje ni više nego prvi čovek države Aleksandar Vučić.

Nakon što je Gaučos askinuo ugovor sa Dalasom, spekulisalo se na koju će stranu sveta, da bi ove nedelje u prvi plan izbio klub sa Malog Kalemegdana. Prema saznanjima Basket plusa njegove izdašne uslove može da ugrozi samo veliki Real. koji kao i šampion Srbije i prvak ABA lige igra Evroligu.

Španci imaju prava na ovog košarkaša u slučaju povratka u Evropu iz NBA, međutim još nisu preduzeli konkretne korake, barem što se tiče zvanične ponude. Sada moraju da biraju – ili će odgovoriti ponudi Crvene zvezde ili će ostati bez Kampaca i prava na ovog iskusnog organizatora igre.

Kao Zvezdin adut više u pregovorima navodi se i to što je ove godine u redove crveno-belih došao i Kampacov zemljak Luka Vildoza i odlično se snašao u beogradskom klubu. Ukoliko ga ne uplaši aktuelna  zabrana registrovanja novih igrača, izrečena od strane Evrolige, zbog kašnjenja s isplatom primanja prvotimcima Crvene zvezde.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari