Vučić: Rekao sam našem Novaku da je cela Srbija uz njega 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, napisao je na svom Instagram nalogu @buducnostsrbijeavda je razgovarao Novakom Đokovićem, koji se nalazi na aerodromu u Melburnu po sletanju u Australiju.

Upravo sam završio telefonski razgovor sa Novakom Đokovićem. Rekao sam našem Novaku da je cela Srbija uz njega, a da naši organi vlasti preduzimaju sve mere kako bi maltretiranje najboljeg tenisera sveta u najkraćem mogućem periodu bilo prekinuto. U skladu sa svim normama međunarodnog javnog prava Srbija će se boriti za Novaka Đokovića, za pravdu i istinu, napisao je Vučić i dodao da je Novak je jak, onakav kakvog ga svi poznajemo.

Na aerodromu u Melburnu završeno je ispitivanje Novaka Đokovića i provera njegove medicinske dokumentacije i on sada čeka odluku vlasti da li će mu biti omogućen ulazak u zemlju, objavio je australijski Telegraf.

Australijski premijer Skot Morison rekao je da Novak Đoković neće imati drugačiji tretman od ostalih putnika koji dolaze u tu zemlju. 

Organizatori Australijen opena tvrde da angažovani stručnjaci nisu znali da „češljaju“ zahtev prvog reketa sveta za medicinsko izuzeće od obavezne vakcinacije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari