Vučić: Rekao sam našem Novaku da je cela Srbija uz njega

Ostavite komentar


  1. I posle razgovora zaglavio sedam sati na aerodromu. Bas ga posle razgovora sa tobom nisu maltretirali…

  2. Sta znaci da je cela Srbija uz njega????? Mi volimo Novaka svakako ali neke zemlje zakon shvataju mnogo ozbiljnije nego sto je to kod nas slucaj. I to nikome ne mozemo zamerati. Mi smo nekako naviknuti da se stvari personalno resavaju i da zakoni ne vaze za sve podjednako ali drugi ocigledno misle a i rade drugacije. Zao mi je ali ne mogu da se bunim.

  3. Ovde se nesto desava iza brda. Ovaj decko, sportista je samo kolateralna steta, da se digne prasina I prikriije nesto mnogo vece. Svakako, u Australiju se nemoze uci bez vize ( znam iz iskustva ) a znaju I oni koji su mu obecali da moze. Postoje formalnosti koje se, jednostavno ne mogu izbeci I to vazi za sve. To sto mu je neka nepismena
    i neupucena individua rekla da je on nadcovek, Srbin kome su sva vrata otvorena…neka ide kod njega I pita ga zasto su ga vratili. Odavno smo zaboravili sta je zakon I postovanje istog. I jos nesto, nije cela Srbija uz Novaka.

  4. Jes bas si ga utesio… Smorio se kad je morao da slusa takvog foliranta, lazova krimosa… Koji mu se presamitio toboze…

  5. Svi mi jesmo uz djokovica ali postoje pravila i zakoni koji vaze za sve zato su te zenlje i tako velike zato sto se pravila postuju za razliku od srbije gde se tunace po potrebi

  6. Šta TI imaš sa Novakom. Samo ON da se pojavi u medijima da nešto kaže i sebe predstavi kao heroja i žrtvu.

  7. Djokovic misli da je to srbija, ja bi ga jos stavio u zatvor, a Vucica da mu pere gace dok je tamo, takoje kad zelis cist vazduh, pozdrav od Rio Tinta

  8. Vučiću opet lupetaš. Pošto sam I ja deo Srbije , a nisam uz Noleta , znači nije cela Srbija uz njega.

  9. Lepo bogami! AV zloupotrebljava i Djokovića ne bi li podigao sebi rejting.

  10. Novak Đoković je veliki sportista – zato što je vežbao i radio na sebe i imao telesne i mentalne predispozicije za svoj sport. Ne znam odakle to poistovećivanje s njim i podrška kada očevidno nešto nije u redu- razumem patriotsku podršku kada igra, ali u ovoj situaciji sada – zašto? Ne daju nevakcinisanim i ćao, nema priče. Ko zna ko je izlobirao da on dobije izuzeće, pa sad kad je sve izašlo na videlo, kao ne daju mu zato što je Srbin.. Za to vreme AV ponovo postaje Mesija koji spasava Srbe diljem sveta.

  11. Ostavi Novaka , On zna šta će sada da uradi,,jer u startu to nije znao , da dobro odluči …razmoisli..da n e upada u makaze poniženja, koje se zaista i desilo VEĆ!!

  12. Čitajući komentare; Ne mogu da verujem da ima ovoliko Bolesnika koji se raduju Noletovim Problemima
    Meni bi Podjednako Bilo Žao ako se Diskriminise Kinez ili Afrikanac i to Specijalno od Engleza (Australijanaca) !!!
    Nole je Najveći Sportista Sveta i da sutra Obesi Reket o Klin !!!!

  13. Nole,igraj taj tango smrti iao nikada pre i nek se sve zavrti i pobedi ih sve. Mir boziji,Hristos se rodi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.