Zaražen se slikao sa Novakom 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaš Barselone pre dva dana bio u bliskom kontaktu sa srpskim teniserom, a njegov klub danas objavio da je pozitivan na kovid 19.

Pre i tokom meča Crvene zvezde i Barselone u u Evroligi, Novak Đoković je svako malo dobijao molbe za fotografisanje od strane publike, tehničkog osoblja i ljudi iz medija, a posle slavlja španskog tima to su poželeli i mnogi njegovi prvotimci.

Između ostalih i Najdžel Hejls-Dejvis, ovekovečen sa širokim osmehom u društvu najvećeg tenisera sveta svih vremena, što ne bi bio problem da danas nije stigla vest da je najbolji pojedinac meča u hali „Aleksandar Nikolić“ pozitivan na korona virus.

„Ne može da igra protiv Panatinaikosa u Atini u četvrtak i ostaće u izolaciji u grčkoj prestonici, u skladu sa postojećim kovid protokolima…“, stoji u današnjem saopštenju KK Barselona.

To bi moglo da predstavlja problem i za našeg asa, ako se i on (drugi put) zarazi, a to mu uspori pripreme za Australijen open ili ga ostavi bez učešća na prvom grend slemu u 2022. godini, gde bi trebalo da brani trofej. Pogotovo imajući u vidu rigorozne antipandemijske mere Australije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari