Željko Obradović na druženju sa navijačima u Čačku: Ne idem ja nigde iz Partizana 1Foto: Srđan Stevanović/STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović tokom pauze zbog reprezentativnih takmičenja otišao je u rodni Čačak, gde se susreo i sa navijačima crno-belih.

Tokom druženja u kafiću „Žoc“, najbolji trener u Evropi odgovorio je i na pitanje da li napušta klub iz Humske.

„Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše“, navodno je rekao Obradović okupljenim pristalicama crno-belih.

Posle Kupa u Nišu i porza od Crvene zvezde u finalu, Obradović je imao zanimljivu konfrenciju za medije, gde je govorio i o sledećeim koracima sa svojim timom, koje izvesno vreme u krizi rezultata.

„Nismo uspeli da kontrolišemo emocije, o čemu sam govorio pre meča. Kad se to događa, odgovornost je najveća na treneru. Žao mi je zbog ljudi koji su došli da nas podrže. Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti i kada ekipa reaguje u najvažnijim momentima utakmice onako kako reaguje, pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide čoveku koji ih vodi, a ja u tome ne uspevam i to se pokazalo na većem broju utakmica u poslednje vreme“, rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari