Željko Obradović otkrio kada se vraća Zek Ledej 1Foto: Dušan Milenković/Starsport.rs

Trener Partizana nije previše zainteresovan za proširenje ABA lige, odnosno dolazak Dubaija.

Uspeo je Partizan da trijumfalno napusti Podgoricu pobedivšu SC Derbi (78:84).

Sumirajući utiske posle meča, Željko Obradović, trener Partizana, otkrio je i kada bi trebalo da se vrati Zek Ledej.

Amerikanac je napustio ekipu posle gostovanja Barseloni zbog porodičnih problema. Njegov dolazak u Srbiju očekuje se u utorak.

– Razgovorao sam sa ljudima iz kluba, Ledej bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa – otkrio je Obradović koji se osvrnuo i na kvalitet utakmice u Podgorici.

– SC Derbi igra odlično tokom sezone, radi se o timu koju ima veliki potencijal i sjajnog mladog trenera. Imali smo dosta problema tokom meča. Bilo je evidentno da smo umorni i spori posle duplog kola Evrolige, ali smo u nastavku meča uspeli da podignemo nivo igre u oba smera i stignemo do pobede.

Šef struke Partizana smatra da je u drugom poluvremenu igra njegovih izabranika bila daleko agresivnija, pogotovo u odbrani, dok su u napadu donošene pametne odluke.

– Šta je rešilo pitanje pobednika? Znatno agresivnija odbrana, pametne odluke u napadu. Ne volim da ističem pojedince, ali Balša Koprivica je stvarno odigrao na visokom nivou. Verujem da će brzo shvatiti da je kadar da igra na vrhunskom nivou i u Evroligi.

Upitan da prokomentariše ulazak Dubaija u ABA ligu, Obradović je dao zanimljivu izjavu.

– Ne znam ništa o tome, niti me zanima. O tome se odlučuje na sastancima ABA lige, a ja sam maksimalno fokusiran na ono što nas očekuje do kraja sezone.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari