Zvezda pazarila u Sočiju 1foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski šampion Srbije doveo talentovanog vezistu Jegora Pruceva.

Sa fotografijom ukrštenih ruku, ukrašenih trobojkama dve države, uz poruku „Iz Rusije s ljubavlju“, na jeziku najveće zemlje sveta, Crvena zvezda se preko društvenih mreža pohvalila dolaskom novog fudbalera.

O transferu ofanzivnog igrača sredine terena šuškalo se poslednjih dana, a sada je jasno da je naš najtrofejniji klub ugovorio dolazak 19-godišnjaka iz redova trećeplasiranog tima tekuće ruske Premijer lige.

Jegor Prucev je naknadno potpisao četvorogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom i slikao se sa predsednikom i sportskim direktorom novog kluba, Svetozarom Mijailovićem i Mitrom Mrkelom, a vreme će pokazati da li će ga trener Dejan Stanković odmah baciti u vatru ili se od ove kupovine više očekuje u budućnosti.

Jegor je karijeru počeo u ruskom klubu Akademija, posle čega je prešao u Soči, da bi ga ovaj onda je slao na pozajmice u Tekstilščik i Neftehimik, a sada ga pustio da napravi svoj prvi inostrani angažman.

Krilni veznjak, visok nešto više od 180 centimetara, na „Rajka Mitića“ stiže kao strelac pet golova i četvorostruki asistent na 37 mečeva u prethodnoj sezoni.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari