Zvezda se plasirala u osminu finala Kupa Srbije 1Foto: Beta/Branislav Božić

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u osminu finala Kupa Srbije.

Oni su posle velikog preokreta na svom terenu, pobedili ekipu Zlatibora iz Čajetine sa 4:2 (0:1).

Zlatibor je poveo golovima Vasilija Janjića u 31. minutu i Uroša Miloradovića u 56. minutu. Zvezda je smanjila zaostatak u 71. minutu kada je strelac bio Mirko Ivanić, dok je u 73. minutu na 2:2 izjednačio Aleksa Vukanović.

Zvezda je povela golom Radovana Pankova u 84. minutu, a pobedu crveno-belima obezbedio je Andrija Radulović pogotkom u 86. minutu.

U osminu finala plasirali su se i branilac trofeja Vojvodina, Voždovac, Radnički Niš, Napredak, Javor, Spartak, Metalac, Čukarički, Radnik, Rad, TSC, Mladost, Partizan, IMT i Proleter.

Žreb za osminu finala održaće se u utorak u podne, a utakmice su na programu 25. novembra.

Navijači Zvezde na kratko prekinuli utakmicu Kupa

Nekolicina navijača Crvene zvezde prisustvovala je današnjoj utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Zlatibora u Beogradu, koja je trebalo da bude igrana bez prisustva publike, a jedan od njih na kratko je prekinuo taj meč u drugom poluvremenu.

Kako su preneli beogradski mediji, oko desetak navijača bilo je na severnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“, iako je zbog pandemije korona virusa zabranjeno prisustvo publike na stadionima.

Kako je naveo Kurir, pred izlazak igrača na teren u drugom poluvremenu, jedan navijač Zvezde je okupio igrače i održao im govor na atletskoj stazi. Isti navijač je u 50. minutu, pri rezultatu 1:0 za Zlatibor, ušao na kratko na teren zbog čega je prekinuta utakmica, a ubrzo ga je zagrlio trener Zvezde Dejan Stanković i uz golmana Milana Borjana ubedio ga je da napusti taj prostor.

U restriktivnom prostoru zabranjeno je prisustvo bilo kome osim igračima i službenim licima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari